Barbaricum

hyra utrustning till Ödesmark

Till Ödesmark har föreningen tillverkat en hel del gemensam utrustning, bland annat tunikor och sköldar av olika slag som går att hyra.

uthyres_tunika&sköld

Tunikorna är vita ylletunikor som den på bilden. De är fållade men saknar clavi (dvs påsydda dekorationsband i rött eller blått, se inspirationsalbumet på kampanjgruppen på facebook för förslag på olika varianter).
Sköldarna är:
1) vita ovala romarsköldar med Octavanis röda tjurhuvud på (finns f.n. 10 stycken i plywood och 6 stycken i foamcore är under tillverkning).
2) vita små rundsköldar med Octavanis röda tjurhuvud på (3 stycken av plywood).
3) 10 hexagonala barbarsköldar.

Exempelbilder på rundsköld och hexagonsköld ses nedan. Fler bilder på sköldarna finns i kampanjgruppen på facebook, albumet ”Utrustning att hyra eller köpa”. Har du inte facebook, maila oss på barbaricumlajv@gmail.com så skickar vi bilder.

romarskirmishsköldhexagonsköld
För att kunna hyra en av dessa tunikor eller sköldar ska man vara anmäld och betald till lajvet och meddelat arrangör att ni vill hyra något och fått ok på detta. Kostnaden är 50 kr per sak, så hyr du en tunika och en sköld kostar det 100 kr. Pengarna betalas in till Nordea plusgirokonto 1678925-7, skriv ditt namn och t.ex. ”sköldhyra” eller motsvarande i meddelanderutan.

I fotoalbumet på kampanjgruppen finns fler saker till uthyrning och försäljning, men då av privatpersoner och inte föreningen, så för de sakerna pratar ni med annonsören/försäljaren, det står vid respektive bild.

Annonser